Økologisk kokosolie
Almindelig kokosolie

Kokosolien

Eilbygaards kokosolie, der oprindelig kommer fra Fillippinerne, er en raffineret kokosolie, som vi sælger i både en økologisk og en almindelig kvalitet. En kokosnød indeholder ca. 60% olie. Olien, der udvindes af det tørrede kokosfrugtkød, er både smag og lugtfri. Den E-vitamin- og laurinsyreholdige kokosolie er ved normal stuetemperatur fast i konsistensen (derfor taler man også nogle gange om kokosfedt) og har en smeltetemperatur ved ca. 24 grader. Her på gården har vi i mange år brugt olien til massage og senetensbehandlinger og har dermed en lang årrække af gode erfaringer med brugen af den. Men ud over at vores kokosolie bruges af fysioterapeuter og massører rundt om i landet, gøres der også brug af kokosolien til en lang række andre gavnlige formål som f.eks.: Makeup-fjerner, fremstilling af medicin, madlavning, hårkur, fodcreme, ansigtscreme, fugtighedscreme, læbepomade, sæbe-/shampooproduktion m.m.