Aloe Vera
Økologisk kokosolie
Almindelig kokosolie

Om Eilbygaard

Som indehaver og kordinator på Eilbygaard, står jeg til dagligt for bl.a. salg af kokosolie, gymnastikdvd'er, udlejning af lokaler og senetensbehandlinger.  Ligeledes , og uafhængigt af disse ting, finder jeg ind i mellem også morskab i små skriverier, som oftest udmunder i små parrim. Vedrørende behandlingerne, har der i mange år været rigtig mange mennesker på briksene her i huset, og jeg blev selv uddannet senetensbehandler tilbage i 2001. Da jeg i dag også varetager et job i Den Danske Follkekirke, er det lidt begrænset med de ledige tider, men prøv at kontakte mig, hvis du er interesseret i en behandling.

Gennem 2 årtier dannede jeg parløb med min hustru, Benedikte Christine Eilby.
Vi har sammen drevet behandlings- og uddannelsescenteret Eilbygaard, men pga. Benediktes sygdom og for tidlige død i sommeren 2013 overgik Eilbygaard pr. 1 juni 2013 til enkeltmands virksomhed.
I sommeren 2013 mistede vi alle en ægte ildsjæl. Hvad Benedikte har haft af betydning for Eilbygaard og for S-formsgymnastikken er svært at beskrive i få ord. Jeg har istedet valgt her på siden at bringe nogle af Benediktes egne nedfældne ord fra 2011, der beskriver lidt om hendes tanker, der har ligget til grund for hendes drive, næstekærlighed og ukuelige arbejdsindsats.

I respekt og taknemmelighed.


Lars Eilby


Gennem de seneste 18 år har jeg behandlet og udredt mennesker med smerter forårsaget af lidelser i bevægeapparatet. Jeg er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske.
Min behandlingsfilosofi er, at mennesker så vidt muligt bliver uafhængig af behandleren. Et afgørende element, ud over behandling og ernæring, er derfor træning.
Træning, der så vidt det er muligt, bringer kroppen tilbage i sine naturlige S-former.
Når man har smerter i sit bevægeapparat, er det yderst individuelt, hvilken træning der passer den enkelte.
Hvis man tåler det, er det vigtigt at supplere sin S-formstræning® med kredsløbstræning som at gå, løbe, cykle, ride eller svømme. At få pulsen op kan nemlig også lindre smerter.
Mit fokus er folkesundheden, og min tro på at forebyggelse er den vigtigste kilde til den. Af samme grund tog jeg i 1997 initiativ til rygforeningen Compana i region syd, der i dag tæller 500 medlemmer i alle aldre, der dyrker S-formstræning® (www.compana.dk).
Jeg har altid følt mig inspireret af at gøre en indsats for, at mennesker jeg møder på min vej, kan få de bedste betingelser for "et godt liv". Gennem mit fag og i private kredse, har jeg oplevet hvordan hjælp til lindring af smerter, har givet mennesker fornyet livskvalitet. Min hverdag er fyldt med at bibringe dette til såvel børn, unge, voksne som ældre. Intet er gjort alene - og vi på Eilbygaard kan kun fungere, udvikle os og give vores bedste til dig, på baggrund af et tæt samarbejde med en række andre mennesker. Det er ud fra dette vi vurderer og vejleder, for at finde det mest optimale træningssystem eller den rette behandling til dig. Ved at bygge bro mellem det etablerede system og erfaringerne fra  privat praksis, optimerer vi den vifte af muligheder der skal til for at hjælpe dig til lindring på bedste vis.

Benedikte Christine Eilby