Aloe Vera
Økologisk kokosolie
Almindelig kokosolie

Referencer Kokosolie

"I vores daglige arbejde med fodboldspillerne er vi rigtig godt tilfreds med kokosolien. Olien er dejlig at arbejde med og er heller ikke greasy, hvilket vil sige at f.eks. brug af sportstape efter behandling også er muligt for os."
Jens Nielsen, Fysioterapeut OB

 


"Jeg har igennem flere år brugt den økologiske kokosolie fra Eilbygaard til behandlinger. En super olie, som tåles af alle. Den trækker hos flertallet godt ind i huden så den ikke efterlades fedtet. Den kan vaskes af tøjet og den er som behandler nem at arbejde med. Og modsat hvad man skulle tro så trænger kokosduften ikke frem. Jeg kan kun anbefale denne olie."
Pia Dall-Hansen, Sygeplejerske & Senetensbehandler

 

 

”I min familie bruger vi efterhånden den økologiske kokosolie til flere ting, ikke mindst til bagværk, stegning og i raw food, hvor den er super anvendelig”
Lærke Kyed Reese Andersen, Aarhus

 

 

"Senetensbehandling og S-formstræning® er et godt alternativ til behandling af overbelastningsskader og en skånsom teknik ved langvarigeskader. S-formstræning® er et nyt og spændende træningsprogram, der henvender sig til alle, der har brug for at træne skånsomt og effektivt uden at overbelaste. Jeg har haft lejlighed til at gennemse alle tre DVD’er og vil gerne anbefale S-formstræning® som et godt alternativ eller supplement til anden træning. Programmerne egner sig til træning alene eller i små grupper. Øvelserne kan afhængig af niveau bruges i genoptræningen efter en skade eller til restitution i forbindelse med hård træning og som forebyggelse mod skader."
Overlæge Bent Lund, speciallæge i Ortopædisk kirurgi og med speciale i idrætsskader

 

 

”De seneste 35 år har jeg praktiseret som speciallæge i fysiurgi og arbejdet med nerve-, knogle-, led- og muskel lidelser. Et vigtigt led i behandling af disse lidelser er genoptræning samt forebyggende træning. Jeg har ofte manglet et trænings tilbud, specielt til de mange der ikke tåler for og bagover bøjning af rygsøjlen. Med S-formstræning® på DVD finder jeg det træningsprogram, jeg har manglet. De tre DVD´er byder på øvelser i alle kategorier fra den skånsomme træning til aktiv træning. Udøveren bliver holdt i hånden, med et veltilrettelagt program, og øvelserne tager hensyn til kredsløbstræning inden smidigheds og styrkeøvelser startes.”
Frantz Ole Petersen, speciallæge i fysiurgi

 

 

 

”En trafikulykke medførte stivhed og smerte I alle kroppens led og muskler. Simple bevægelser blev smertefulde og invaliderende for hverdagen. Så blev vi anbefalet DVD´erne med S-formstræning®. Her fandt vi små simple øvelser, som vi var I stand til at udføre. Det gav os tilliden og lysten til at bevæge os tilbage. Det smarte ved de tre DVD´er er niveauopdelingen, der har givet os mulighed for at vælge træning, præcist efter hvordan vi har det på en given dag.”
Kenneth og Anne, Skærup