Aloe Vera
Økologisk kokosolie
Almindelig kokosolie

"I vores daglige arbejde med fodboldspillerne er vi rigtig godt tilfreds med kokosolien. Olien er dejlig at arbejde med og er heller ikke greasy, hvilket vil sige at f.eks. brug af sportstape efter behandling også er muligt for os."
Jens Nielsen, Fysioterapeut OB

 


"Jeg har igennem flere år brugt den økologiske kokosolie fra Eilbygaard til behandlinger. En super olie, som tåles af alle. Den trækker hos flertallet godt ind i huden så den ikke efterlades fedtet. Den kan vaskes af tøjet og den er som behandler nem at arbejde med. Og modsat hvad man skulle tro så trænger kokosduften ikke frem. Jeg kan kun anbefale denne olie."
Pia Dall-Hansen, Sygeplejerske & Senetensbehandler

 

 

”I min familie bruger vi efterhånden den økologiske kokosolie til flere ting, ikke mindst til bagværk, stegning og i raw food, hvor den er super anvendelig”
Lærke Kyed Reese Andersen, Aarhus

 

 

"Senetensbehandling og S-formstræning® er et godt alternativ til behandling af overbelastningsskader og en skånsom teknik ved langvarigeskader. S-formstræning® er et nyt og spændende træningsprogram, der henvender sig til alle, der har brug for at træne skånsomt og effektivt uden at overbelaste. Jeg har haft lejlighed til at gennemse alle tre DVD’er og vil gerne anbefale S-formstræning® som et godt alternativ eller supplement til anden træning. Programmerne egner sig til træning alene eller i små grupper. Øvelserne kan afhængig af niveau bruges i genoptræningen efter en skade eller til restitution i forbindelse med hård træning og som forebyggelse mod skader."
Overlæge Bent Lund, speciallæge i Ortopædisk kirurgi og med speciale i idrætsskader