Aloe Vera
Økologisk kokosolie
Almindelig kokosolie

Info om dvd'erne

Dvd'erne henvender sig til dig, som har led, ryg og muskelsmerter.
S-formstræning® sigter mod at give dig smertelindring og en god kropsholdning samt at forebygge skader på den mest effektive måde.

Træningsformen er både unik og yderst effektiv. Den kan udøves i 3 niveauer med udgangspunkt i en "skånsom udgave", hvor øvelserne foregår tæt på kropsstammen, så også ny opererede eller dig, der har ligget i sengen efter længere tids sygdom, med glæde kan få udbytte af den. Når vi er stressede eller har smerter, sker der en sammentrækning dvs. forkortning af vores holdningsbærende muskler. Således fokuseres i S-formstræningen® på at skabe muskulær balance via øvelsesprogrammer, der giver længde og smidighed til såvel ryg, som de øvrige holdningsbærende muskler. På denne måde optimeres de helbredende processer for ryggens bruskskiver og kroppens øvrige led, når trykket fra muskulær kompression aftager.

S-formstræning® er øvelser dedikeret den form, som en sund og naturlig rygsøjle danner, når den ses fra siden. Det er en træningsform, som har et afbalanceret flow mellem små og store muskelbevægelser, mellem pulstræning samt hvile og afspænding. Det er nyt at tænke i store muskelsammenhænge, altså at fokusere på kroppen som helhed når der tales om rygtræning. Selvom træning ikke nødvendigvis alene kan sikre en smertefri ryg, er S-formstræning® en ny træningsstil, der på skånsom vis hjælper dig i gang, fremmer dit kredsløb og øger iltningen af dine muskler. S-formstræning® er en række øvelser, der kan kombineres i programmer der imødekommer alle, fra nænsom træning af den mest svage krop, til udfordrende træning for den fysisk aktive.

Se de 3 dvd'er Opens internal link in current windowher